Reviews


Nav luisterkindafstemmingen van kinderen kreeg ik deze berichten terug vanuit de ouders:

-> Mega duidelijk! super fijn! Kan er echt wat mee. Moest wel een traantje laten, maar heb daardoor wel beseft dat ik ook de juiste keuze heb gemaakt.


-> Je afstemming heeft ons veel gebracht. We werken er nog steeds aan en grijpen wekelijks terug op je bevindingen. Heel fijn!

-> Wat werkt de afstemming nog lang door, het heeft me echt zoveel gebracht!

-> Ik wil je even laten weten dat het een stuk beter gaat met ons allemaal. ..... is sinds de afstemming een stuk opener en we proberen hem daarin beter te helpen en meer rekening met hem te houden. Dus erg bedankt daarvoor! 


-> Ik ben aangenaam maar ook bijzonder verrast.

Het is mooi, bijzonder maar ook een beetje gek. Want hoe kan dit? Haha


-> Wat mooi Leoni! Dankjewel! Een en al herkenning, waar we iets mee kunnen. Echt super bedankt!


-> Ik had geen idee wat we precies konden verwachten maar eerlijk gezegd, ik ben er stil van.. zo bijzonder!

Je hebt echt alles in detail opgeschreven, ik heb het nu een paar keer gelezen en kan het niet droog houden..

-> Bedankt voor deze bijzondere speciale afstemming. Met tranen in m’n ogen heb ik deze gelezen. Herken het precies. 

Ik heb het haar voorgelezen. En ze werd er rustig van. Alsof ze het aanvoelde. 

Leoni was bezig met de opleiding luisterkind afstemming. Tijdens een sessie vroeg ze hoe mijn bevallingen waren gegaan. Mijn eerste bevalling was best heftig en de nasleep was ook niet bepaald rooskleurig. Toen vroeg ze of ze voor haar opleiding een afstemming geboorteverwerking mocht maken.

Maar al te graag zei ik ja! Ik stond er helemaal voor open en wilde ook dat er het een en ander recht getrokken zou worden, aangezien het voor mij niet helemaal ‘goed’ leek te zitten.

Leoni heeft contact met haar gemaakt en wat is het mooi om te horen hoe dat gegaan is en wat er zich heeft afgespeeld!

Ik zie echt dat het z’n vruchten afwerpt en kan niet omschrijven hoe opgelucht ik nu ben, het zorgt ervoor dat onze band nog sterker wordt.

Zoveel dank voor Leoni, topper! Wat mooi dat je dit voor ons hebt kunnen doen!


Anoniem 

Wat heb ik een fijne cranio sacraal behandeling bij Leoni gehad.
Ik kreeg een warm welkom met een kop thee en een fijn gesprek.
Leoni straalt veel rust uit, waardoor ik me al snel thuis voelde in haar praktijk.
De behandeling was erg fijn.
Ik kwam in een diepe ontspanning terecht en dat gaf mij veel rust en veiligheid.
Ik had last van mijn hoofd ,nek en schouders.
Ik voelde de warmte en ontspanning nog lang doorwerken.
Ik kan iedereen deze behandeling aanraden die op zoek is naar rust, ontspanning en tijd voor zichzelf in deze drukke wereld.
Topper! ga zo door.
H. (40 jaar)


Op het moment dat ik met Leoni aan het bellen was, wees ze me erop dat mijn dochter mij aan het spiegelen was en dat ik weer aan mezelf mocht gaan werken. Ik heb een afspraak gemaakt en ik voelde na de eerste afspraak al een lichte verlichting. Ze heeft me opdrachten meegegeven en deze heb ik opgevolgd, dat deed al goed! Ik ben daarna nog een keer terug geweest en ik merkte een heel groot verschil tussen de eerste en tweede keer.

Ik vind de combinatie tussen praten en de behandeling heel erg fijn!

Leoni zelf is een ontzettend lieve vrouw die het beste uit de mens wil halen. Ze begrijpt je gevoel en kan heel goed de spiegel voorhouden. Ze straalt rust en vertrouwen uit.
S. (35jaar)

Het voelt echt zo fijn na een afstemming dat je mij een richtingaanwijzing hebt gegeven. Dat ik daar echt naar mag gaan kijken. Vele inzichten. Ik gun mezelf dit echt vaker! Dank je wel Leoni, super fijn! 

Anoniem (40 jaar)

Na het krijgen van de afstemming voerde rust in mijn hoofd direct de boventoon. Later was er ruimte voor contact met Leoni. Leoni geeft je vertrouwen en nieuwe inzichten. Dit voelt heel warm.

E. (38 jaar)

Ik ben bij Leoni in haar praktijk langs geweest omdat ik veel last had van mijn rug en mezelf een beetje kwijt was na het krijgen van een kindje. Je voelt je meteen heel erg op je gemak. Je kunt je verhaal kwijt en ze heeft een luisterend oor.

Ze straalt heel veel rust en begrip uit. Ik was benieuwd of ik wel zou kunnen ontspannen want daar ben ik normaal gezien niet zo goed in.

een tijdje voelde ik mij echter volledig ontspannen. Ik kwam echt even tot rust, dat had ik nodig. Ik heb inmiddels geen last meer van mijn rug en mede dankzij Leoni heb ik wat stappen ondernomen waardoor ik weer beter in mijn vel zit.

Heel erg bedankt daarvoor!
A. (34 jaar)